impressziok

Minden szobának megvan a saját fürdőszobája dusoló kabinnal, nagyon tiszták.., rengeteg jó minőségű kellékszerekkel… Ami külön felhivta a figyelmem, s amivel eddig nem találkoztam sem Aradon, sem Temesváron hogy még fogkefe is rendelkezésedre áll és úgyszintén szájviz is! Remek az én véleményem szerint!

cosminKSMSursa

Wow… Igy kéne kinézzenek a lányok egy erotikus masszázs szalonban… Én csak 3 lányt láttam.., de mindhárman  10-est érdemelnek…rendezettek.., szépek.., szexik… felöltözve találó outfit-ba…, magas sarkú cipő…, harisnyakötő.., egyszóval minden. Különösen felhivta a figyelmem egy barna lány, aki megálitja a lélegzetet is.., őriási nagy fekete szemek, piros szenzuális ajkak…, bad girl-nak megfelelőek.

cucugolSursa

Minden szobának megvan a saját fürdőszobája dusoló kabinnal, nagyon tiszták…, rengeteg jó minőségű kellékszerekkel… Ami külön felhivta a figyelmem, s amivel eddig nem találkoztam sem Aradon, sem Temesváron hogy még fogkefe is rendelkezésedre áll és úgyszintén szájviz is! Remek az én véleményem szerint!

wanted88Sursa

Mikor én voltam csak 2 lány állt rendelkezésemre. Szándrá-val léptem be. Egy kedves, magas, jól lebarnult, kellemes lány. Röviden… az én izlésemnek megfelelő.
Jegyek: Helység: 10, Hangulat: 10, Kikapcsolódási masszázs: 9, erotikus masszázs: 10

rayvan889Sursa