Servicii & prețuri

Eros reprezinta cea mai enigmatica si misterioasa experienta de care oamenii pot avea parte. Intimitatea masajului erotic iti poate reda si tie aceasta experienta memorabila, purtandu-ti mintea si trupul spre stari senzoriale unice. Relaxarea sublima a corpului printr-un masaj erotic plin de senzualitate te va ajuta sa uiti de stresul cotidian. Atingerile speciale ale modelelor noastre pricepute iti vor relaxa si stimula toate simturile, dezvaluindu-ti arta masajului senzual.De indata ce intri in camera vei fi fermecat de ambianta creata special pentru ca tu sa poti ignora lumea de afara si sa te relaxezi alaturi de fetele noastre. Ambianta este data de culorile simbolice, de draperiile si lenjeriile fine, de lumina difuza completata de lumanari aromate, de uleiurile de masaj parfumate si de muzica senzuala.

Ce e important pentru tine e primordial pentru noi, asa ca discretia si igiena sunt doua dintre criteriile de baza la salonul Luana Massage. Fiecare camera este dotata cu baie proprie si toate accesoriile de igiena de care ai putea avea nevoie. Modelele noastre sunt, pe cat de pricepute, pe atat de discrete, asa ca te poti bucura linistit de statutul de client privilegiat al salonului.

Iti doresti o intalnire cu una dintre superbele noastre fete? Poti sa-ti alegi modelul preferat aici, iar apoi poti sa ne contactezi pentru stabilirea unei programari sau, daca doresti, poti veni direct la salon.

  • Te poți bucura de masaj erotic nud pentru 200 lei.
  • Ești tentat de ceva extra? Două modele îți pot oferi un masaj erotic nud pentru 350 lei.
  • Vrei să îți depășești limitele? Alege masajul erotic nud cu trei modele pentru 500 lei.
  • Modelul tău îți poate oferi un masaj erotic nud la hotel pentru 350 lei.
  • Poți savura un masaj erotic nud la hotel cu două modele pentru 700 lei.
  • E momentul pentru un suflu nou în relația ta? La Salon Luana un model vă poate aduce plăcere ție și iubitei tale pentru 300 lei.
  • Vrei să organizezi o petrecere a burlacilor? Oferim 20% reducere pentru grupuri mai mari de 6 persoane!